Raumaan Rakastuneita osa 5: Marja Sund ja Sari Varjonen Verho-Tuomiselta1) Miten teistä tuli Verho-Tuomisen yrittäjät?
Olimme jo kauan haaveilleet omasta kangaskaupasta ja viime syksynä päätimme mennä yrittäjäkurssille. Ajatuksena oli pistää pystyyn pieni puoti, jossa myytäisiin laadukkaita vaatetuskankaita ja myös meidän omia käsitöitä. Kurssin loputtua meille vinkattiin, että Verho-Tuominen olisi myytävänä ja tässä sitä nyt ollaan. 
 
 2) Mitä uutta olette tuoneet Verho-Tuomisen toimintaan? 
Uutena olemme ottaneet myyntiin lasten trikookankaita. Myynnissä on myös meidän omia käsitöitä, mm. virkatut matot ja korit. Pieni erä lastenvaatteitakin löytyy, joissa on käytetty kierrätyskankaita ja myös uusia kankaita. Koko ajan keksitään uusia ideoita. Olemme pikkuhiljaa tehneet kaupasta oman näköisemme. Pidämme yllä samaa laadukasta linjaa kuin ennenkin laajentamalla valikoimaa moneen makuun.
  
3) Millaisen toimintaympäristön Vanha Rauma luo yrityksellenne?
Vanha Rauma luo tunnelmallisen ja leppoisan toimintaympäristön. Haluamme kauppamme olevan iloinen ja kodikas paikka, minne on kiva tulla. Ja minne se voisi paremmin sopiakaan kuin tänne!
 
 4) Miksi olette rakastuneita Raumaan?
Rauma on meidän molempien kotikaupunki. Ja vaikka täältä on välillä yrittänyt pois, niin aina on palattu takaisin. Raum o ain Raum :)